Искра Фидосова стана баба   С първородна внучка се е сдобила

...
Искра Фидосова стана баба
  С първородна внучка се е сдобила
Коментари Харесай

Някогашният Сив кардинал на ГЕРБ има голяма повод за радост

Искра Фидосова стана баба

 

С първородна внучка се е сдобила неотдавна Искра Фидосова, написа вестник „ Ретро “. С купата „ баба “ я е окичил нейният единствен наследник Франсоа, който подвигна тежка женитба с обичаната си Лора преди 2 години. Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало била на седмото небе от появяването на наследничката, макар че станала баба единствено на 50 години. Тя непрекъснато пособия на младото семейство с всичко належащо около грижите за момиченцето и била радостна, че синът ѝ и снахата избрали да останат да живеят при нея в Монтана, а не се изкушили да градят живот и дом в столицата.

Откакто Фидосова напусна политиката, тя се прибра в родния си град, където е измежду най-изявените бизнес дами. Бившата депутатка има два ресторанта, които менажира. И двата се пукат по шефовете от клиенти и са измежду най-посещаваните локали в Северозападна България въобще. Тя напълно е зарязала юридическата активност и с изключение на ресторантьорство от 2 години насам развива и друго доходоносно начинание, почнало първоначално единствено като занимание.

Искра се занимава с професионално образуване и реализиране на празнични украшения за сватби, кръщенета, детски рождени дни и фирмени празненства. Самата тя даже персонално се погрижила за декора на сватбата на сина си Франсоа, който се венча за избраницата си Лора през есента на 2020 година, още веднъж в единия от двата им ресторанта в Монтана. Двамата се сгодиха точно на 14 февруари 2019 година, до момента в който бяха на първокласна екзотична почивка на Малдивите. Година по-късно направиха женитба за знамение и приказ с голям духов оркестър и стотици посетители, за която в Монтана се говорило месеци наред. На тържеството участвали и звезди на сръбската музика, защото брачният партньор на Фидосова – Томислав, е сърбин по генезис и е някогашна футболна легенда.

Той е прочут безгрижник измежду монтанския хайлайф и постоянно кани сръбски музикални величия като Неда Украден и Миле Китич в фамилните заведения за хранене и постоянно е в центъра на веселбата, видно е в обществените му мрежи. За разлика от него жена му избира да е в анонимност и не се е изкушила от концепцията да има фейсбук, в който да си разгласява фотоси. Откакто е отвън Народното събрание, не се е появявала в медиите нито един път, към този момент години наред. В Монтана се приказва, че била неузнаваема с чисто нова фигура.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР